20 Jaar Sarfath

Op zaterdag 27 augustus gaan we het twintig jarig bestaan van Sarfath vieren! De voorloper van Sarfath is ontstaan na de omwenteling in Roemenië, en direct daarna was de nood hoog. Helaas is het nog altijd zo dat er veel armoede in dit land is maar wij mogen vieren dat er inmiddels wel heel veel gebeurd is.

Met name ook in het Sarfath werkgebied, de Hongaars Gereformeerde Kerken, mochten we veel doen, niet alleen voor de mensen in de dorpen maar ook voor de studenten van de Theologische Hogeschool in Cluj. Iets om dankbaar voor te zijn! We gaan dit vieren samen met de Fundatia Ancora Salvarii, de stichting van Inge Smelik die eveneens haar lustrum viert.

In de Sarfath loods aan de Albert van’t Hartweg 9 in Nieuwerkerk a/d IJssel vinden de festiviteiten plaats, van 10 uur ’s morgens tot 5 uur ’s middags. Wat kan je zoal verwachten…  een veiling, standjes met leuke dingen om te kopen of te eten, spelletjes, informatiestands.

 

Mocht u nog leuke bijv. antieke spulletjes hebben die we in de veiling kunnen verkopen, laat het even weten aan Koen Vliegenthart, 010-8445501 of 06-54273323.

Dus graag tot de 27e augustus!